Tarieven


Alle onderstaande bedragen zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten á €0,40 per kilometer. Binnen een straal van 10km vanaf de postcode 8754 LC betaal je geen reiskosten.
Voor schminken, glitter tattoos, ballonvouwen en crazy hair gelden een minimale afname van 1,5 uur. Komen er te weinig kinderen op jouw feestje om 1,5 uur vol te maken, dan raad ik aan om te combineren.


Schminken €60,- per uur

Glitter Tattoos €60,- per uur

Ballonvouwen €70,- per uur

Crazy Hair - hairfeathers €60,- per uur

Bellypaint v.a. €75,-


Wil je een combinatie aanbieden, zoals bijvoorbeeld schminken en ballonvouwen, pak dan het hoogste tarief en tel daar €5,- bij op.
In het geval van bijvoorbeeld de combinatie schminken en ballonvouwen, is dat €75,- per uur. De kinderen krijgen eerst schmink en daarna een ballon (of andersom). Bij (te) veel kinderen voor de gekozen tijdsduur, kan er ook een keuze moeten worden gemaakt; óf schmink, óf een ballon.


Wil je een combinatie aanbieden, zoals bijvoorbeeld schminken en glitter tattoos, inclusief een 2e (of meer) artiest, neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Geef in je aanvraag zoveel mogelijk informatie, zoals de datum, gewenst tijdstip, tijdsduur, de locatie en het (geschatte) aantal kinderen. Zo kan ik de beste prijsberekening voor je maken.


Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes gelden bijzondere tarieven, omdat ik graag de drempel laag hou en van blije kinderen hou.
Op deze bijzondere tarieven gelden wel voorwaarden;
- er zijn nog wel eens misverstanden over de definitie "kinderfeestje" ; een kinderfeestje is een feestje waarop een vooraf bepaald aantal kinderen aanwezig is, zonder de ouders
- kinderfeestjes kunnen alléén geboekt worden op doordeweekse dagen (ma-di-wo-do-vr). Wil je in het weekend een kinderfeestje vieren, dan valt deze onder bovenstaande tarieven.  
- maximaal 8 kinderen
- combinaties zijn niet mogelijk. Wil je wel graag combineren, dan val je onder bovenstaande tarieven.
- de artiest vertrekt als alle kinderen aan de beurt zijn geweest, ongeacht de aanwezige tijd. Dit kan dus betekenen dat de artiest bij weinig kinderen, met bijvoorbeeld een half uur weer vertrekt. Dit verandert niets aan het tarief.

 

Schminken €50,-

Glitter Tattoos €50,-

Ballonvouwen €60,-

Crazy Hair - hairfeathers €50,-