Schminken

Schminken past perfect op kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en evenementen en is leuk voor jong en oud. Hoe vaak een ouder na hun eigen kindje toch ook nog even op de schminkkruk gaat zitten. Zó leuk! En natuurlijk hoeft het dan geen vlinder of prinses te zijn, zoals kleinere meiden vaak leuk vinden, maar een glinsterend eyedesign of festival look is helemaal van deze tijd en staat hartstikke leuk.

Uiteraard schminken onze artiesten met professionele producten en materialen, welke na iedere opdracht uitvoerig gereinigd worden.
Schmink van de huid verwijderen gaat heel makkelijk met water en zeep of met bijvoorbeeld een beetje kokosolie.

Wij schminken, afhankelijk van de gekozen ontwerpen, 8 tot 16 kinderen per uur. Dit kan verhoogd worden naar ca. 20 kinderen per uur, maar dan worden designs wel aangepast. Mochten er veel kinderen verwacht worden, dan kunt u ervoor kiezen om meerdere artiesten te boeken.

De ervaring heeft geleerd dat schminken een erg goede trekpleister is. Het is voor de kinderen een echte beleving; bedenken wat ze willen worden, het gekriebel van het penseeltje en als laatste natuurlijk het magische moment.... de spiegel. Dit is zó bijzonder, iedere keer opnieuw. Vaak gaat de mond open van verbazing. En dat maakt het beroep van schminker zo fantastisch.