Crazy Hair

Unicorn vlechten

Wij noemen het unicorn vlechten, maar ze worden ook wel bubble braids of eenhoornhaar genoemd. Meiden zijn in ieder geval dol op dat prachtige, lange haar in vele kleuren. 
En weet je wat nou zo handig is? Er zit een mooi stevig elastiek aan, zodat je 'm kunt dragen wanneer je wil. 

Unicorn vlechten hebben we vaak mee naar de braderie voor de losse verkoop. Wil je dat wij unicorn vlechten meenemen naar jouw evenement of (kinder)feest, dan kan dat uiteraard. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 


Hair Feathers

Hair feathers zijn vrolijk, gekleurde synthetische lokjes haar die met een microring in het haar worden vast gemaakt. Je kunt ermee douchen en zwemmen en je kunt je haar gewoon (voorzichtig!) borstelen. Ze blijven dus net zo lang in het haar zitten, als jij zelf wil. Alleen hitte houden ze niet van, zoals van een föhn of stijltang. Je kunt er 1 nemen, of 2, of 3.... net wat je zelf het leukst vindt. Creëer je eigen party look!

Er kunnen ongeveer 15 tot 25 hair feathers per uur worden gezet. Zeer geschikt voor kinderfeestjes, wellicht in combinatie met schminken en/of glitter tattoos. Ook heel leuk en origineel op bijvoorbeeld een bruiloftsfeest.