Bellypaint

Een bellypaint is een geweldige herinnering aan de zwangerschap en het mooist tussen de 30 en 35 weken. Een bellypaint duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Vaak reageert de baby op het zachte gekriebel van het penseeltje. Een bijzondere ervaring voor de mama in spé.
Uiteraard mag u zelf bepalen wat voor buikbeschildering u wilt. U mag uw wensen uiterlijk een aantal dagen voor de bellypaint doorgeven, zodat de voorbereiding kan beginnen. U mag uw wens in een mail omschrijven of aan de hand van een plaatje. Eigenlijk is bijna alles mogelijk, met uitzondering van echo's en realistische bellypaints. Bij twijfel, stuur gerust een mail.  
Als de bellypaint klaar is, maken we een aantal professionele foto's met een zwarte achtergrond. Vanwege de beperkte ruimte is er helaas geen plek voor echtgenoten en/of kinderen erbij op de foto. Wilt u dit wel graag, dan kunt u het beste een fotoshoot boeken direct achter de bellypaint.

Kadobon

Wilt u een bellypaint kado doen, bijvoorbeeld tijdens een babyshower? Dan kunt u een kadobon bestellen. Woont u niet in de buurt om de bon op te halen? Geen probleem, wij sturen de kadobon naar u op of direct naar de ontvanger. De zwangere kan dan zelf contact opnemen om een afspraak te maken en haar wensen door te geven.

Wat kost dat?

Standaard wordt de bellypaint bij u thuis gemaakt. Mocht u in het ziekenhuis liggen en tóch graag een bellypaint willen, dan is dat meestal wel mogelijk. Neem gerust contact op.

Een bellypaint kost €75,-

Dit bedrag is:
- inclusief BTW
- exclusief reiskosten à €0,35 per kilometer (binnen een straal van 10km vanaf de postcode 8754 LC betaalt u geen reiskosten)
- inclusief ongeveer 5 foto's op groot formaat
- duur 2 tot 2,5 uur