Ballonfiguren

Kinderen kijken met volle verbazing hoe van een simpele ballon de mooiste creatie wordt gemaakt. Dit zorgt voor een leuke interactie die perfect past op een kinderfeestje, bedrijfsfeest of evenement.

De één kiest een schattig konijn of een kleurrijke bloem en de ander kiest liever een zwaard of een dinosaurus. Natuurlijk mogen de kinderen zelf kiezen wat ze willen, maar hoe het er dan uiteindelijk uit zal zien....?? Dat is afwachten. 

Particulier

Organiseert u binnenkort een feestje en wilt u dat ik langs kom, samen met mijn mooie ballonnentas?
Dat lijkt mij namelijk helemaal te gek!

Per uur kan ik voor ongeveer 8 tot 10 kinderen ballonnen vouwen. De kinderen krijgen ruim de aandacht en mogen zelfs misschien wel een beetje helpen.


Als ik op uw particuliere kinderfeestje kom, dan kost dat €60,- per uur

Dit bedrag is:
- inclusief BTW
- inclusief materiaalkosten
- exclusief reiskosten à €0,40 per kilometer (binnen een straal van 10km vanaf de postcode 8754 LC betaalt u geen reiskosten)

Zakelijk

Daisy Dots is unieke entertaining voor de kinderen op uw bedrijfsfeest of evenement. De kinderen zijn gefascineerd en eenmaal de ballon in handen, kruipen ze in hun rol.
Uiteraard werk ik uitsluitend met professionele, biologisch afbreekbare ballonnen. Ik vouw 10 tot 15 ballonnen per uur.
Als ik op uw bedrijfsfeest of evenement mijn kunsten mag vertonen, dan kost dit €60,- per uur.

Dit bedrag is:
- inclusief materiaalkosten
- exclusief BTW

​- exclusief reiskosten à €0,40 per kilometer (binnen een straal van 10km vanaf de postcode 8754 LC betaalt u geen reiskosten)
- minimale afname 1,5 uur

 

Combinaties

Wilt u ballonfiguren combineren met bijvoorbeeld schminken of glitter tattoos? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.